Priporočamo:

Spoštujemo vašo zasebnost

Saldo plus novice so elektronsko obvestilo, ki ga pripravlja in izdaja Saldo plus d.o.o.

Saldo plus novice vsebujejo:

- brezplačna gradiva, ki jih pripravljajo zaposleni v podjetju Saldo plus d.o.o.
- novice s področja delovanja podjetja Saldo plus d.o.o.
- koristne povezave, nasvete, ...

Saldo plus novice praviloma pošiljamo enkrat mesečno in nikoli večkrat kot enkrat tedensko.

Prejemnik novic ima pravico do preklica prejemanja novic kadarkoli. Navodila za odjavo od Saldo plus novic so objavljena v vsaki izdaji Saldo plus novic.

Elektronski naslov, na katerega Saldo plus d.o.o. pošilja novice je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Imetniku elektronskega naslova, na katerega Saldo plus d.o.o. pošilja novice pripadajo vse pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

S prijavo na Saldo plus novice prijavitelj izrecno soglaša, da Saldo plus d.o.o. njegov elektronski naslov shranjuje, upravlja z njim in ga uporablja za namen obveščanja prejemnika o aktualni ponudbi Saldo plus d.o.o., ter posredovanje ostaliv vsebin, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva.

Saldo plus d.o.o. lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu.

Ne spreglejte

Kontakt

e-Mail novice

Naročam e-mail sporočila s koristnimi vsebinami podjetja Saldo plus d.o.o.

Vprašaj strokovnjaka

Arhiv >

Postavi vprašanje

Izjava stranke

  • S podjetjem Saldo plus sodelujemo praktično od nastanka našega podjetja, torej že več kot petnajst let! V tem obdobju je Saldoplus vedno uspešno sledil naši intenzivni rasti in se prilagajal našim vedno večjim zahtevam.Kot laikom s področja računovodstva je za nas zelo pomembno da se Saldo plus vedno dosledno zavzema za poslovanje znotraj zakonskih okvirov in dobrih praks. V vsakem poslovanju seveda prihaja tudi do težav in cenimo da je Saldoplus v takih situacijah vedno odziven in aktivno pomaga pri reševanju problemov, ne glede na to kdo jih je dejansko povzročil. Naj še dodam da Saldoplus za nas velikokrat ni samo računovodski servis, ampak nastopa tudi v vlogi finančnega in včasih celo pravnega svetovalca. Zvone Duplančič, Euro plus d.o.o. Arhiv >