Priporočamo:

O podjetju

Spomin na začetke je z današnjimi očmi lahko tudi komičen. Mož Zdravko ni znal živeti brez računovodstva - predvsem brez bilanc - in tako je bila dnevna soba pravšnja za delo v okviru popoldanskega sp. Z računalnikom, ki ni imel niti »svoje pameti« in je za zagon potreboval programsko disketo.

V letu 1990 sva začela s postopki za registracijo podjetja, ki so se realizirali 31.01.1991. Sočasno se je ponudila priložnost najema poslovnega prostora na Planini 3 v Kranju. Danes si težko predstavljamo, da smo takrat mnogi novi podjetniki računalniško opremo kupili v sosednji Avstriji, kjer so prodajalci vedeli kakšen račun rabimo, da bo zadoščeno našim carinskim predpisom. Obenem so naši cariniki svetovali, kako naj opremo prijavimo, da ne bo preveč carinskih dajatev.  Primerjava delovanja takratne javne uprave z današnjo pač ni možna.

Stranke, s katerimi sva delala preko sp-ja sva prenesla na d.o.o, med njimi je podjetje Elprim iz Kranja, ki je naš partner še danes. Kar nekaj poslovnih partnerjev ima letnico svojega začetka 1991 – naj omenim le nekatera: Infonet iz Kranja (zaradi njihovih novih poslovnih povezav smo se v letu 2005 razšli), Golobič iz Škofje Loke, Lesko iz Žirov in Euro plus iz Kranja. Kljub temu, da spoštujem in cenim vse poslovne partnerje, naj vendar izpostavim prav slednjega - Euro Plus. Razlog - leta 2005 je to mednarodno uveljavljeno podjetje prejelo priznanje srebrna Gazela 2005 in  Gorenjska Gazela 2005, ki ga podeljuje  GZS hitro rastočim malim podjetjem.

Še veliko je posameznikov in podjetij, s katerimi sodelujemo od njihovega začetka poslovanja. Vsa ta sodelovanja so nam v ponos, predvsem pa se veselimo njihovega razvoja. Prav zaradi medsebojnega sodelovanja je naše delo že 20 let vtkano v skupen mozaik, ki ga krasi vsak posamezen kamenček.

 

Marta Erznožnik

Natančnost. Zanesljivost. Vredni zaupanja. Odprtost. Komunikativnost.

To je pet lastnosti, ki si jih zaposlene v podjetju Saldo Plus lastimo za svoje. Jih negujemo in razvijamo. Vsaka posebej in vse skupaj.

5 lastnosti - z eno besedo - odličnost.


Zato smo ob zadnji preobrazi zunanje podobe podjetja vodilno črko S zamenjale s številko 5. Ker petka ima značaj odličnosti. Le ta je naša zvesta spremljevalka že 20 let. Klasično papirnato poslovanje smo v teh letih skoraj v celoti zamenjale z elektronskim. Preprosto opremo smo nadomestile z moderno, ki nas  uvršča med visoko tehnološko opremljene servise. Velik napredek se nam je dogodil v teh 20 letih. Veliko sprememb smo doživele. Odličnost pa nam je ostala in ostaja tudi v bodoče. Ker vemo, da je samo odlično dovolj dobro za naše poslovne partnerje. Zato bomo tudi v prihodnje sledile razvojnim trendom.

Naša prva dva cilja sta:

 • za naše poslovne partnerje želimo izvajati elektronsko arhiviranje knjigovodske dokumentacije in
 • vsem našim poslovnim partnerjem omogočiti elektronski dostop do te dokumentacije in podatkov o  njihovem poslovanju.

Ciljev je še več. A pred vsemi je ohranitev naših pet lastnosti „Natančnost. Zanesljivost. Vredni zaupanja. Odprtost.  Komunikativnost.“ tudi v bodoče.

Direktorica

Valentina Erznožnik

Ne spreglejte

Kontakt

e-Mail novice

Naročam e-mail sporočila s koristnimi vsebinami podjetja Saldo plus d.o.o.

Izjava stranke

 • "Z vami smo že celih 23 let, to je od začetka delovanja našega podjetja.
  Kljub mnogim "mamljivim" ponudbam, vaših konkurenčnih podjetij, nismo zamenjali računovodskega servisa,
  ker vaše podjetje ni samo to, ampak ste poleg strokovnosti, ažurnosti in natančnosti, tudi svetovalci v pomembnih
  odločitvah".
  Stojan Golobič, Golobič d.o.o. Arhiv >